שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון אטריות אורז מוקפצות של יריד האוכל

נודלס – מנת הדגל של מסעדות אסייתיות. השילוב של אטריות וירקות מוקפצים בשילוב עם רטבים אסייתיים אהוב על מבוגרים ועל ילדים. מנה קלה ובריאה, דרך טעימה ונהדרת להגדיל את כמות הירקות שאנחנו אוכלים.

נודלס

מרכיבים

חבילה של אטריות אורז (350 גרם)
1 בצל פרוס לטבעות
כ־ 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
מגוון ירקות חתוכים לרצועות לפי בחירה. הצעה: 3 גזרים, 1 פלפל, 1/2 כרוב, חופן נבטים, 5 פרחי ברוקולי, 2 קישואים, שעועית ירוקה
מלח
פלפל
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות צ'ילי מתוק

תוספות: כף כוסברה קצוצה , חצי כף בוטנים גרוסים, חופן נבטים, 1 כפית לימון טרי סחוט . אפשר להוסיף לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. מרתיחים 4 ליטר מים, מבשלים את האטריות ומסננים לאחר שהן מוכנות.
  2. מחמים מעט שמן במחבת רחבה וגדולה, מוסיפים את הבצל ואת הג'ינג'ר המגורד ומטגנים עד להזהבה של הבצל.
  3. מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. בזהירות עם המלח מכיוון שהסויה כבר מלוחה.
  4. מוסיפים את האטריות המוכנות, את הסויה, הטריאקי והצ'ילי המתוק, ואת הבוטנים הגרוסים, הנבטים והלימון.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קטגוריות: יריד האוכל