נודלס – מנת הדגל של מסעדות אסייתיות. השילוב של אטריות וירקות מוקפצים בשילוב עם רטבים אסייתיים אהוב על מבוגרים ועל ילדים. מנה קלה ובריאה, דרך טעימה ונהדרת להגדיל את כמות הירקות שאנחנו אוכלים.
מרכיבים
חבילה של אטריות אורז (350 גרם)
1 בצל פרוס לטבעות
כ־ 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
מגוון ירקות חתוכים לרצועות לפי בחירה. הצעה: 3 גזרים, 1 פלפל, 1/2 כרוב, חופן נבטים, 5 פרחי ברוקולי, 2 קישואים, שעועית ירוקה
מלח
פלפל
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות צ'ילי מתוק
תוספות: כף כוסברה קצוצה , חצי כף בוטנים גרוסים, חופן נבטים, 1 כפית לימון טרי סחוט . אפשר להוסיף לפי הטעם.
אופן ההכנה
- מרתיחים 4 ליטר מים, מבשלים את האטריות ומסננים לאחר שהן מוכנות.
- מחמים מעט שמן במחבת רחבה וגדולה, מוסיפים את הבצל ואת הג'ינג'ר המגורד ומטגנים עד להזהבה של הבצל.
- מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. בזהירות עם המלח מכיוון שהסויה כבר מלוחה.
- מוסיפים את האטריות המוכנות, את הסויה, הטריאקי והצ'ילי המתוק, ואת הבוטנים הגרוסים, הנבטים והלימון.
רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן
קטגוריות: יריד האוכל