שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון לביבות בטטה של יריד האוכל

הדוכן של גולדי ועדי

לביבות של פעם בטעם ביתי, עם ניחוח נוסטלגי של חנוכה. לביבות בטטה משדרגות את לביבות תפוחי האדמה הקלאסיות ומוסיפות מתיקות מיוחדת. אם כבר קוצצים ומטגנים, אפשר ללבב כל

לביבות

מרכיבים

1 ליטר שמן סויה לטיגון )טיגון בשמן עמוק סופג פחות שמן, לכן הוא עדיף(
500 גרם בטטה מגוררת בפומפייה )בערך 4 בטטות בינוניות(
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
1 כוס קמח
מלח
פלפל

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
  2. שמים במחבת שמן סויה עד לגובה של 1 ס"מ ומביאים לרתיחה.
  3. לאחר שהשמן רותח מלבבים את המרכיבים, יוצרים לביבות בעזרת הידיים ומטגנים מכל צד עד להשחמה קלה.

לגיוון: אפשר להחליף את 500 גרם הבטטה ב־ 500 גרם קישוא ולהוסיף שמיר. את הקישוא ואת
הבצל מניחים במסננת לרבע שעה כדי שיגירו נוזלים ואז מערבבים את החומרים ומטגנים.
המלצות נוספות: להחליף את הבטטה ב־ 500 גרם של סלק אפוי בתנור או של פרסה חלוטה
במים עם בצל ירוק.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , ,