שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון כדורי בשר ברוטב עגבניות טריות של יריד האוכל

מהדוכן של גולדי ועדי

מנה קלאסית ביתית ואהובה. סיר שכיף לפתוח כשמגיעים הביתה אחרי יום עמוס. תבשיל אדום מתובל בעדינות בהרבה עשבי תיבול. משתלב מצוין עם אורז.

מרכיבים
לרוטב

  • 1 כף שמן זית
  • 500 גרם עגבניות מגוררות לרוטב ) 4־ 5 עגבניות(
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 כפית סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים

לתערובת כדורי הבשר

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 500 גרם עוף טחון
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 4 כפות חומוס קלוי וטחון
  • 1/2 כפית גרגירי כוסברה טחונים
  • 4 כפות קמח מצה
  • 1 ביצה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בתערובת כדורי הבשר היטב ומכינים כדורים בינוניים.
  2. מטגנים את הבצל בשמן זית בסיר בינוני.
  3. מוסיפים את העגבניות ואת השום ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את כדורי הבשר באופן הדרגתי לסיר.
  5. מכסים במכסה וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש בינונית.
  6. בסוף הבישול אפשר להוסיף פטרוזיליה/כוסברה/נענע/בזיליקום לפי הטעם.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

הדוכן של גולדי ועדי 6

קטגוריות: יריד האוכל