שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון אורז פרסי של יריד האוכל

אורז עם שעועית, גזר וקינמון מהדוכן הפרסי

מאכל פרסי אותנטי הממלא את כל הבית בניחוח משגע. תבשיל אורז מיוחד עם ירקות, תוספת מושלמת למנה עיקרית.

מרכיבים

  • 500 גרם אורז
  • 125 גרם שעועית אדומה
  • 400 גרם גזר
  • קינמון
  • 1/4 כף כורכום
  • 1 כף מלח
  • 1 בצל
  • שמן
  • 1 תפוח אדמה פרוס לעיגולים שעוביים 1 ס"מ

אופן ההכנה

  1. משרים את השעועית 12 שעות
  2. מבשלים את השעועית האדומה בסיר נפרד עד שהיא מתרככת.
  3. חותכים גזר לקוביות או לרצועות לא דקות.
  4. חותכים בצל לקוביות.
  5. מטגנים את הבצל, את הגזר ואת השעועית יחד עד שמתרככים קלות.

לאורז

  1. מרתיחים בסיר מים )לפחות כמות כפולה מהאורז(, מוסיפים למים שבסיר 1 כף מלח, כף שמן ורבע כף כורכום.
  2. שוטפים טוב את האורז עד שהמים שאיתם שוטפים הופכים לשקופים. מוסיפים את האורז למים הרותחים ומבשלים כ־ 18 דקות עד 80% בישול.
  3. מסננים את המים ושוטפים במים קרים.
  4. בכלי גדול שמים את האורז, מוסיפים את השעועית ואת הגזר ומוסיפים קינמון ומלח לפי הטעם ומערבבים יחד.
  5. בסיר חדש שמים 1/2 כוס שמן ומניחים בחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה. יוצקים את האורז ואת הירקות בצורת הר לתוך הסיר.
  6. עושים חור בתוך ההר ומוסיפים 1/2 כוס מים. סוגרים את הסיר ושמים מגבת מתחת למכסה שלו.
  7. מבשלים על אש בינונית כ־ 10 דקות עד שיתקבלו אדים, ואחר כך מורידים את האש למינימום לכ־ 60 דקות של בישול אטי.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

אושפלו

קטגוריות: יריד האוכל