שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון אושפלו עוף/בקר מיריד האוכל

גאוות העדה הבוכרית. תבשיל בוכרי מסורתי שממזג טעמים בסיר אחד ויוצר מעדן שלא מאכזב.

מרכיבים

  • 3 כוסות אורז עגול
  • 1 ק"ג בשר שריר או כרעיים עוף
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 ק"ג גזר
  • ראש שום
  • רבע כוס שמן זית או קנולה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן בנדיבות בסיר. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הבשר או העוף לצריבה ומוסיפים 2 כוסות מים.
  2. חותכים את הגזר לרצועות ומוסיפים לסיר, כך שהמים מכסים אך לא עוברים את הגזר.
  3. מפזרים את שיני השום, רצוי עם הקליפה, מעל הגזר, מכסים את הסיר וממתינים לבישול.
  4. משרים את האורז במים שיכסו אך לא יעברו את האורז.
  5. ממתינים כחצי שעה כשהגזר רך מהבישול, מוסיפים את האורז עם המים לסיר.
  6. מתבלים במלח (כ־ 2 כפות) ובפלפל לפי הטעם.
  7. שוב מכסים את הסיר, וכשהמים נספגים מערבבים בעדינות רק את האורז כך שהשכבות יישארו.
  8. מניחים מתחת למכסה הסיר מגבת, מנמיכים את האש ומבשלים בישול אטי של כחצי שעה.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

אושפלו

קטגוריות: יריד האוכל