שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון אמפנדס של יריד האוכל

האמפנדס הוא חלק מהתרבות הארגנטינאית, וניתן למצוא אותו בכל מקום, ממסעדות יוקרה, דרך מסעדות ביתיות ועד המטבח הביתי בווריאציות שונות ויצירתיות.

מצרכים:

לבצק:
1 ק"ג קמח
250 גרם מרגרינה, מומסת
600 מ"ל מים פושרים
1 כף מלח
1 ביצה

למילוי חצילים:
4 חצילים
500 גרם גבינת פטה
2 כוסות עגבניות, מרוסקות
1 כוס בצל, מטוגן
1 כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר

למילוי בשר:
500 גרם בשר בקר טחון גס
4 בצלים גדולים
1 כוס זיתים ירוקים מגולענים וחתוכים
3 ביצים קשות, חתוכות לקוביות
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
2 כפות רסק עגבניות

 

אופן ההכנה:

מילוי החצילים: חותכים את החצילים לקוביות קטנות (ללא הקליפה) ומניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה. מוסיפים לחצילים מלח, פלפל, סוכר ו-3 כפות שמן זית. אופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך רבע שעה, עד שהחצילים מזהיבים.
מסננים את החצילים במקרר כרבע שעה, מוסיפים את הבצל המטוגן ואת העגבניות המרוסקות. חשוב לשים לב שכל המרכיבים מצוננים או בטמפרטורת החדר. חותכים את הפטה לקוביות ומוסיפים למלית.

מילוי הבשרקוצצים את הבצלים ומטגנים אותם במעט שמן עד הזהבה. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, מערבבים וממשיכים לטגן על אש בינונית כ-10 דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות. מצננים את המילוי ומוסיפים את הזיתים הפרוסים והביצים הקשות.

האמפנדס:
1. מכינים את הבצק: שמים בקערה גדולה את הקמח והמרגרינה המומסת, מערבבים ולשים עד לקבלת מרקם חולי.
2. מוסיפים את המלח ואת המים הפושרים בהדרגה עד לקבלת בצק בעל מרקם אחיד. מכסים ונותנים לבצק לתפוח חצי שעה.
3. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם, מרדדים כל כדור באמצעות מערוך לצורת עיגול שטוח.
4. ממלאים את עיגול הבצק במילוי הרצוי וסוגרים בצביטה. אפשר ליצור בקצוות דוגמת פסים באמצעות מזלג.
5. מברישים בביצה טרופה, מכניסים תנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

אמפנדס

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: ,