שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון אנטיפסטי של יריד האוכל

אנטיפסטי ירקות העונה – הדוכן של גולדי ועדי

מנה צבעונית שמשתלבת נהדר עם כל דבר. מתאימה לארוחות חלביות וגם עומדת בפני עצמה כסלט חם.

אפשר לבחור אילו ירקות שאוהבים, והתיבול והטיפים של גולדי ועדי יהפכו אותם לחגיגה.

ירקות

מרכיבים

3 כפות שמן זית
4 גבעולי טימין טרי או כפית טימין יבש
2 כפות חומץ בלסמי
מלח (עדיף מלח ים אטלנטי)
פלפל
2 כפות רוטב סויה

ירקות העונה: 2 קישואים, 1/2 כרובית, 1 בטטה, 1 בצל סגול, 1 ברוקולי שלם, חופן פטריות, 1־ 2 פלפל אדום לקישוט, 1 חציל קטן, 1 קוביית דלעת

לשים רק את הירקות שאוהבים ולפי הכמויות שאוהבים. אם זה יוצא כמות גדולה אפשר לערום לערמה, שכן זה מאבד כרבע מהנפח אחרי האפייה.

 

אופן הכנה

  1.  מחממים מראש תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומפזרים על תבנית סטנדרטית מרופדת בנייר אפייה.
  3. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור חם ל־ 20 דקות.
  4. מוציאים את נייר הכסף וממשיכים באפייה לעוד 15 ־ 25 דקות.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , , , ,