שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון בקיילה יריד האוכל

הבקיילה הוא תבשיל תוניסאי מסורתי, שידוע בשל צבעו הירוק והמיוחד אשר מתקבל מהתרד. הסוד האמיתי הוא בבישול הארוך והאטי. מומלץ להגיש לצדו קוסקוס או אורז.

מרכיבים

  • 2 חבילות עלי תרד או מנגולד
  • 1 כוס שעועית (אין צורך להשרות במים)
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • 500 גרם בשר בקר חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות

אופן ההכנה

  1. שוטפים במים את השעועית ואת עלי התרד, ומייבשים.
  2. אם משתמשים בעלי מנגולד, מסירים את החלק הלבן )משתמשים רק בירוק( וקוצצים את העלים לרצועות.
  3. מטגנים את עלי התרד במחבת במעט שמן ולאחר מכן מעבירים את התרד לסיר גדול. מוסיפים את קוביות הבשר, את העגבניות ואת השעועית.
  4. מבשלים כשעתיים עד שהשעועית מוכנה לאכילה ואז מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת התבלינים (אין להוסיף מלח לפני בישול השעועית, המלח מונע את התרככותה).
  5. לאחר הוספת התבלינים מניחים לבישול קצר נוסף, מסירים ומגישים.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

אוכל תוניסאי

קטגוריות: יריד האוכל