שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון גונדי נחודי של יריד האוכל

מאכל הדגל של המטבח הפרסי. קציצת חזה עוף עם חומוס פרסי קלוי וטחון והל. התיבול האותנטי מעניק לכל התבשיל ריח וטעם יוצאי דופן.

מרכיבים

  • 1 ק"ג חזה עוף טחון
  • 1 ק"ג חומוס קלוי וטחון לגונדי )אפשר לקנות ברחוב לוינסקי בתל אביב ובחניות תבלינים)
  • 2 כפיות הל טחון
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל לבן
  • כורכום
  • 3 בצלים
  • כוס שמן או 200 גרם שומן עוף
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את העוף הטחון, 2 בצלים מגורדים דק, אבקת החומוס, 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל לבן, 2 כפיות כורכום, 2 כפיות הל טחון, 1 כף מרק עוף, 1 כוס שמן ו־ 1/2 כוס מים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה בצבע צהוב.
  2. בסיר אחר מרתיחים מים, מוסיפים להם 1 כף מלח, 1/2 כף פלפל לבן, 1 כף כורכום, 2 כפות אבקת מרק עוף. קוצצים 1 בצל גדול לקוביות, מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
  3. מגלגלים את העיסה לכדורים (קצת יותר קטן מכדור טניס) ומניחים בעדינות ובזהירות בתוך המרק, מבשלים כ־ 40 דקות ומגישים.

גונדי נחודי

קטגוריות: יריד האוכל