שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון חורשת גורמה סבזי מיריד האוכל

מהדוכן הפרסי

גולש פרסי עם עשבי תיבול, לימון פרסי ובשר. נחשב לתבשיל אלגנטי שנאכל בארוחות חגיגיות.

מרכיבים

  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה שמבלילה (כמו חאוויג' של תימנים)
  • 1 חבילה טרה (כמו עלי פרסה)
  • 1/2 חבילה שמיר
  • 1/2 חבילה נענע
  • 1/2 חבילה סלרי
  • 250 גרם שעועית אדומה או לבנה עם נקודה שחורה
  • 7 יחידות לימון פרסי )לימון אמאני( שחור צהוב
  • 3 ראשי בצל
  • 1 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות שגודלן 2 ס"מ
  • מלח
  • פלפל
  • כף אבקת מרק עוף
  • טיפ לאוהבי חמוץ להוסיף 2 כפות מיץ לימון טרי מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. משרים את השעועית 12 שעות.
  2. מבשלים שעועית עד שמרגישים שהיא רכה, אך לא מדי.
  3. במקביל קוצצים את הירק)פטרוזיליה, כוסברה, שמבלילה, טרה, שמיר, נענע וסלרי דק בעזרת סכין או מג'ימיקס ומטגנים עד שהירק הופך לצבע. בנפרד קוצצים בצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את הבשר ומבשלים ללא מים עד שהצבע הופך לחום.
  4.  מוסיפים את הירק המבושל ומערבבים קצת, מוסיפים 2 עד 2.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה. לאחר שהשעועית מבושלת מסננים ומוסיפים לגולש.
  5. מחוררים 4 לימונים פרסיים ומוסיפים אותם לגולש. את שלושת הלימונים הנותרים חותכים לחתיכות גסות ומוסיפים. כן זה מה שעושים. ארבעה לימונים מחוררים ושלושה חותכים ואת הכל מוסיפים.
  6. מוסיפים לגולש מלח, פלפל לפי הטעם, 2 כפות אבקת מרק עוף, 1/2 כוס מיץ לימון.
  7. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים כשהמכסה סגור.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

חורשת גורמה סבזי

קטגוריות: יריד האוכל