שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון חמין צמחוני של יריד האוכל

חמין צמחוני ונטול גולטן, עשיר בקטניות ובירקות. ארוחה שלמה בסיר אחד. למרות שמאופיין מאוד כתבשיל חורפי, גולדי ועדי מגישות אותו כל השנה, וכולם אוכלים בכל עונה. המתכון ל־ 10 ־ 12 סועדים

מרכיבים

  • 1 כוס גרגרי חומוס
  • 1 כוס שעועית לבנה
  • 1 כוס שעועית אדומה
  • 1 כוס אורז מלא
  • 2 בטטות בינוניות
  • 3 גזרים
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום
  • 1 שורש סלרי
  • 1 שורש כוסברה
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 תמרים ללא גלעין
  • מלח ופלפל לפי הצורך
  • 1 כף כוסברה יבשה
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  1. משרים את החומוס ואת השעועית לפחות 12 שעות לפני ההכנה.
  2. שוטפים היטב את האורז המלא, חותכים את הבטטה ואת הגזר לרבעים שמנמנים, ומקלפים ופורסים דק את השורשים.
  3. מקלפים את השום ואת הבצל (משאירים אותם בשלמותם).
  4. לאחר שכל המצרכים מוכנים, מסדרים אותם בסיר.
  5. בסיר נפרד מבשלים ליטר מים ומוסיפים לשם את התבלינים ואת התמרים. לאחר הרתיחה בודקים את התיבול.
  6. לאחר בדיקת התיבול מוזגים את המים לתוך סיר החמין, ובמידת הצורך מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של החמין.
  7. מבשלים את החמין עד לרתיחה מלאה.
  8. לאחר הרתיחה מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל־ 180 מעלות, וכעבור 3 שעות מנמיכים את התנור ל־ 120 מעלות. משאירים את הסיר לפחות ל־ 10 ־ 12 שעות נוספות של אפייה אטית.

כמה טיפים קטנים

  • אפשר להוסיף תפוחי אדמה.
  • לאוהבי החריף אפשר להוסיף לתיבול פפריקה חריפה.
  • אפשר להוסיף ביצים קשות.
  • אפשר להוסיף מעל החמין שכבה של ג'חנון ולכסות בנייר אפייה.
  • אסור בשום אופן לערבב את תוכן הסיר – לא בזמן הבישול ולא בזמן האפייה.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

חמין

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , ,