שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון טאס קבב פרסי של יריד האוכל

קציצות בשר בקר וכבש ברוטב אביבי. מנה צבעונית עשירה בירקות ובטעמים.

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 500 גרם בשר כבש טחון
  • 200 גרם בצל (4 יחידות)
  • 2 ביצים
  • 1/4 חבילת פטרוזיליה חתוכה דק
  • 1/4 חבילת כוסברה חתוכה דק
  • 2 עלי סלרי חתוך דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
  • 100 גרם קמח מצה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן קנולה

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הבשרים בקערה גדולה, מוסיפים את קמח המצה, הבצלים, 2 הביצים, הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי, המלח, הפלפל, , לפי טעם, עד לקבלת עיסה במרקם אחיד.
  2. משמנים מגש של תנור עם נייר אפייה. משמנים קצת את היד ומגלגלים קציצות בגודל כדורי טניס ומניחים במגש.
  3. מכניסים לתנור בחום של 180 ־ 200 מעלות כחצי שעה.

לרוטב:

  1. שמים בקערה חדשה ליטר מים, ומוסיפים להם מלח, פלפל, מרק עוף, 1 כוס ציר עוף או 1 כף אבקת מרק עוף ומערבבים.
  2. מוציאים את הקציצות מהתנור, מוסיפים את הרוטב עד שהוא מכסה את הקציצות ומפזרים מעל את הגמבות, הגזר וקצת ירק. מכניסים לתנור לעוד חצי שעה ומגישים.

טאס קבב

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קטגוריות: יריד האוכל