שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון טביט של יריד האוכל

מנה זו מוכרת גם בשם חמין עיראקי. מאכל מסורתי שאוכלים בעיקר בשבתות. הבישול הארוך יוצר בשר נימוח ומרקם מיוחד.

מרכיבים

  • 150 מ"ל שמן קנולה (חצי כוס)
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 ק"ג בשר שריר / כרעיים עוף
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • 1 ק"ג אורז עגול
  • 3 כוסות מים
  • 1 כף בהרט
  • 1 כף מרק עוף או 1 כוס ציר עוף
  • 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ לרצועות עד שמזהיב, מוסיפים את הבשר/עוף לצריבה ומוסיפים 3 כוסות מים.
  2. כשהמים רותחים ומבעבעים מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים: כף בהרט, 1 כף מרק עוף, 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול אם צריך.
  3. לאחר שכל הטעמים מתערבבים מוסיפים את האורז ומחכים שייספגו המים. ניתן להוסיף מים לפי הצורך.
  4. כשהאורז סופג את כל את המים מכבים את הגז, ומעבירים לפלטת שבת לבישול של עוד 10 שעות לפחות, כשהסיר עצמו מכוסה בנייר כסף, ומעל המכסה יש כיסוי נוסף של שמיכה או של מגבת שלא ייצאו האדים.
  5. למחרת כבר מתענגים מהטביט.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

טביט

קטגוריות: יריד האוכל