שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון לזניה פטריות של יריד האוכל

מתכון לזניה פטריות מהדוכן האיטלקי

לשישה אנשים

מרכיבים:

חצי ק"ג בצל חתוך לרצועות

חצי ק"ג פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות

50 גרם חמאה

חצי ליטר שמנת

חצי ליטר חלב

100 גרם פרמזן

חצי ק"ג גבינת ריקוטה

חצי כף מלח

פלפל שחור גרוס

אחד כף אבקת מרק פטריות

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל עם החמאה, מוסיפים את הפטריות עד שאין נוזלים ואחרי זה מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ובסוף מוסיפים את הגבינות.

לוקחים תבנית 30 על 40 עומק ומסדרים חמישה שכבות של גפי לזניה טריה.

בסוף שמים גבינת פרזמן ואופים בחום 180 מעלות 40 דקות.

בתאבון

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , , , ,