שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון לפסטה שמנת פטריות של יריד האוכל

הדוכן האיטלקי מציע את המנה הקלאסית והמוכרת של פסטה שמנת ופטריות. המנה קלה להכנה, טעימה ותמיד מתאימה.

ארוחה ל־ 4 אנשים

מרכיבים

  • 500 גרם פסטה פנה
  • 300 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • מעט אגוז מוסקט )לא חובה(
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם

אופן הכנה

לפסטה

  1. מבשלים את הפסטה 10 דקות במים רותחים ומוסיפים תוך כדי בישול חצי כפית מלח.
  2. מסננים את הפסטה כשהיא מוכנה, מקררים במים ומשמנים בשמן זית.

לרוטב

  1. מטגנים בחמאה את הפטריות עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים שמנת, אגוז מוסקט, מלח, פלפל ואבקת מרק פטריות ומערבבים עד שהרוטב נהיה סמיך.
  3. מוסיפים את הפסטה לרוטב לחצי דקה כדי שיתחברו, ומגישים.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

הדוכן האיטלקי

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , ,