שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון סלט טאבולה של יריד האוכל

סלט נהדר, בריא משביע ומרענן. אין צורך להשרות את הבורגול, הירקות ומיץ הלימון מרככים אותו בדיוק במידה הנכונה ומצליחים לשמור על פריכותו.

מרכיבים

  • 1 חבילת פטרוזיליה
  • 2 עגבניות
  • 2 מלפפונים
  • 1 כוס בורגול דק

לרוטב

  • שמן זית )כמה שאוהבים(
  • 1/2 לימון
  • מעט כמון
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה

  1. קוצצים פטרוזיליה, חותכים את המלפפונים ואת העגבניות דק דק ומערבבים הכול עם הבורגול (אין צורך להשרות את הבורגול, הוא מתרכך עם מרכיבי הסלט).
  2. ממש לפני האכילה מוסיפים את מרכיבי הרוטב (מכינים בצד ואז שופכים על הסלט).

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

סלט דרוזי

קטגוריות: יריד האוכל