שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון פולו שוויד בקאלי מיריד האוכל

פולו שוויד בקאלי: אורז פול (או אפונה) ושמיר של הדוכן הפרסי

אורז (פרסי כמובן) עם תוספות ירוקות המעניקות לו טעם וריח קליל וקיצי.

מרכיבים

  • כוס אורז על כל בן אדם שיאכל מהמנה
  • 1/2 1־ 2 כוסות מים על כל כוס אורז )תלוי באורז(
  • 2 חבילות שמיר טרי
  • 50 גרם שמיר יבש
  • 1 חבילה פול סנפרוסט או פול ירוק טרי או אפונה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן
  • כורכום
  • 1/2 כף אבקת מרק עוף
  • 2 תפוחי אדמה

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מים ומוסיפים 1 כף גדולה של מלח, 1 כף של שמן ו־ 1 כפית כורכום
  2. שוטפים כמה פעמים טוב את האורז עד שהמים נהפכים לשקופים, מסננים ומוסיפים למים הרותחים. צריך לוודא שהמים מכסים את האורז לפחות בפער של אצבע. מבשלים 12 ־ 15 דקות 80% בישול של האורז. מסננים ושוטפים במים קרים כדי שרוב העמילן מהאורז ייצא.
  3. קוצצים שמיר טרי דק, מבשלים את הפול או את האפונה בסיר נפרד, מסננים ומקלפים את הקליפות. מערבבים על מגש גדול את האורז, את השמיר הקצוץ, את הפול המקולף ואת השמיר היבש. מוסיפים כ־ 1/2 כף מלח ו־ 1/2 כף אבקת מרק עוף, קצת פלפל שחור ומערבבים בידיים.
  4. מקלפים תפוחי אדמה ופורסים לפרוסות. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית של סיר טפלון עם מעט שמן ו־ 1/2 כפית מלח. על הפרוסות מפזרים את האורז בצורת הר. יוצרים חורים בהר ומשארים לבישול על אש בינונית־גבוהה 4־ 5 דקות.
  5. אחר כך מנמיכים את האש וממשיכים לבשל ב־ 20 דקות על אש נמוכה (מתבשל ללא מים).

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

פולו שוויד

קטגוריות: יריד האוכל