שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון פילה מושט מרוקאי מיריד האוכל

מהדוכן המרוקאי

יש שיגידו שמי שלא טעם את הדג המרוקאי של יריד האוכל, לא טעם דג מרוקאי מימיו. מנה מרוקאית מסורתית, בתיבול חריף ובצבע אדום לוהט שמתאימה כמנה ראשונה או כעיקרית. שווה לנסות!

מרכיבים

  • 6 יחידות פילה מושט
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה גס
  • 1/2 כוס שמן
  • 6 עגבניות בינוניות פרוסות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • 2 כפות פפריקה מרוקאית
  • 2 כוסות גרגרי חומוס מבושל
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח ים גס
  • 1 כפית שאטה גרוסה
  • 10 יחידות פלפל שאטה שלמים

אופן ההכנה

  1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומפזרים בתוכה 1/2 חבילת כוסברה, שמן, 6 עגבניות, 3 שיני שום, פפריקה, 1 כוס גרגירי חומוס, כורכום, 1/2 כפית שאטה גרוסה ו־ 1/2 כפית מלח ים גס. מערבבים הכול בתבנית.
  2. מניחים את הדגים על התערובת ומפזרים עליהם מה שנותר – 1/2 חבילת כוסברה, 10 פלפלי שאטה שלמים, 3 שיני שום, 1 כוס גרגירי חומוס, 1/2 כפית מלח ים גס ו־ 1/2 כפית שאטה.
  3. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל־ 30 דקות.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

פילה מושט

קטגוריות: יריד האוכל