שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון פלפלים ממולאים בבשר עוף טחון של יריד האוכל

מהדוכן מרוקאי

כשעומדים מול הדוכן המרוקאי אי אפשר לעמוד בפיתוי של מגש הפלפלים המולאים הצבעוני. פלפלים שמנמנים ומבריקים, צהובים ואדומים, מסודרים שורות־שורות.

מרכיבים

  • 6 פלפלים אדומים
  • 500 גרם עגבניות מרוסקות ) 4 עגבניות גדולות(
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1 כוס אורז
  • 5 כוסות מים רותחים
  • 500 גרם עוף טחון
  • 1 בצל יבש קצוץ דק
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 שן שום כתוש
  • 1/2 שמיר קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שטוחות פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה

  1. מורידים לפלפלים בעדינות את הגבעול ומנקים אותם מהגרגירים.
  2. מבשלים את האורז ב־ 4 כוסות מים כרבע שעה ללא מכסה, מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים.
  3. מטגנים בסיר את הבצלים, מוסיפים כף שטוחה של פפריקה, מעט מלח ופלפל. לאחר שהבצלים מזהיבים קלות מוסיפים את העוף הטחון ואת השום ומטגנים כדקה.
  4. כשהעוף מוכן מכבים את האש ומוסיפים את השמיר. מחכים שיתקרר מעט, מוסיפים את האורז ומערבבים.
  5. ממלאים את הפלפלים בתערובת של האורז והבשר.
  6. בסיר רחב מחממים מעט שמן, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות, כוס מים רותחים, כף שטוחה של פפריקה, מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת למרקם אחיד.
  7. מניחים את הפלפלים בסיר עם רוטב העגבניות ומבשלים כ־ 20 דקות במכסה סגור. אם לאחר הבישול עדיין נשארנו נוזלים, ממשיכים לבשל ללא המכסה עד לאידוי הנוזלים.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

פלפל ממולא

קטגוריות: יריד האוכל