שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קובה מטוגנת מיריד האוכל

מאכל אתני עיראקי מסורתי שאוכלים בכל ימי השבוע. ילדים ומבוגרים אוהבים את זה כאחד. מתאים גם כנשנוש מחוץ לארוחות.

קובה

מרכיבים

לבצק

500 גרם בורגול
2 כוסות סולת
מעט מלח
1 כף שמן
1 כפית פפריקה אדומה
לתיבול רגיל יש לשים כף וחצי מכל תבלין, אך ניתן לשנות לפי הטעם.

למילוי

2 בצלים קצוצים דק
500 גרם בשר טחון
מלח גס
פלפל שחור
כמון
בהרט
פפריקה אדומה
אבקת מרק עוף בשרי

 

אופן ההכנה

לבצק

  1. לפני הכנת הקובה משרים את הבורגול במים פושרים.
  2.  מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד עם כוס מים ולשים היטב עד שהבצק נעשה אחיד.
  3. אם הבצק יבש אפשר להוסיף מים, ואם הוא רטוב מדי מוסיפים סולת.

 

למלית

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד שנשרף מעט ומוסיפים את הבשר הטחון.
  2. מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו והריח מטריף את החושים.
  3. מניחים את הבשר במקרר וממתינים עד שיתקרר, בערך שעה.

 

לקובה

  1. נוטלים פיסה מהבצק בידיים משומנות ומעצבים לכדור מוארך. נועצים אצבע בבצק,
  2. לוחצים בעדינות במרכזו כדי ליצור חור גדול שישמש כיס למילוי הבשר.
  3. מכניסים לחור שנוצר מעט מהמילוי וסוגרים את הבצק סביב המילוי בתנועות משיכה כלפי מעלה ויוצרים צורה של לימון.
  4. מטגנים בשמן רותח ועמוק עד שהציפוי מזהיב.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: ,