שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קיש גבינה ופטריות של יריד האוכל

ככיאה למטבח האיטלקי, קיש עשיר בגבינה ובשמנת בשילוב פטריות שמפיניון טריות. מתכון קלאסי שאי אפשר לטעות איתו.

לבצק

  • 1/4 1 כוסות קמח רגיל
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס מים קרים

למלית

  • 100 גרם פטריות שמפיניון טריות וחתוכות
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כוס שמנת
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס גבינת קוטג'
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן ההכנה

לבצק

  1. שמים את הקמח בקערה, מוסיפים את המלח ואת החמאה ומערבבים עד שהתערובת דומה לגריסים. מוספים את המים הקרים עד שנוצר בצק.
  2. מרדדים מעל התבנית.

למלית

  1. מטגנים את הפטריות בחמאה עד שהן מטוגנות היטב.
  2. מוסיפים את כוס השמנת ואת אבקת מרק הפטריות ומערבבים.
  3. מורידים מהאש ומוסיפים את גבינת הקוטג' וגבינת הפרמזן.
  4. שופכים את כל התערובת על הבצק המרודד )בתבנית( ואופים בתנור שחומם מראש ל־ 180 מעלות ל־ 20 דקות.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

פשטידה

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , ,