שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קיש גבינות עזים, צנוברים ורוזמרין של יריד האוכל

קיש לא שגרתי שזוכה למחמאות ממביני עניין. גבינת העזים ועשבי התיבול משתלבים נהדר ויוצרים מלית קלילה. וכשהם מונחים על מצע של בצק פריך, נוצר שילוב אלגנטי וייחודי.

מרכיבים (לתבנית פאי שקוטרה 28 ס"מ)

לבצק

  • 2 כוסות קמח
  • 150 גרם חמאה
  • מלח
  • 1 ביצה

למילוי

  • 1 בצל קצוץ
  • 100 גרם צנוברים
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • מלח פלפל
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כוס עשבי תיבול: בזיליקום טרי, שמיר, פטרוזיליה
  • אופן ההכנה

לבצק:

  1. מחממים תנור ל־ 180 מעלות.
  2. מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל כדור בצק. עוטפים את הכדור בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
  3. מרדדים את הבצק לעלה ומרפדים בו את התבנית. אופים 15 דקות או עד שהבצק מתחיל להזהיב. מצננים.

למלית:

  1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הצנוברים לאחר שהבצל מזהיב. ממשיכים לטגן עוד קצת.
  2. טורפים בקערה את חומרי המלית, מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים, מתבלים ויוצקים על הקלתית.

מקשטים ואופים:

  1. מפזרים על קיש מעט גבינה בולגרית ומקשטים בצנוברים.
  2. אופים בתנור שחומם ל־ 170 מעלות עד שמקבל גוון זהוב, בערך 30 דקות.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קיש

קטגוריות: יריד האוכל