שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קציצות בקר עיראקיות של יריד האוכל

קציצות ביתיות עשירות בטעמים, מטוגנות או אפויות.

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים בינוניים מגוררים בפומפייה
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים בפומפייה
  • 5 פרוסות לחם
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית טימין יבש
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים דק

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. מחממים במחבת שמן עד גובה של 2 ס"מ.
  3. בעזרת הידיים יוצרים כדורים שטוחים בגודל בינוני.
  4. מטגנים במחבת משני הצדדים עד להשחמה.

אופציה נוספת היא לאפות את הקציצות בתנור: משמנים קלות תבנית גדולה, מניחים את הקציצות לאפייה שלכרבע שעה.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קציצות בקר

קטגוריות: יריד האוכל