שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קציצות פרסה של יריד האוכל

בכל בית יש מתכון קציצות שעובר במשפחה, אבל קציצות של בשר עם כרשה זו יציאה מהשגרה. טעם משובח ומרקם עשיר לקציצות מצוינות.

מרכיבים

  • 1 ק"ג בשר טחון דק
  • 1 יחידת כרשה )פרסה(
  • 1 בצל גדול או 2 בצלים בינוניים
  • 1 פטרוזיליה
  • 1 כרפס
  • 2 כפות מלח
  • 2 כפות פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף בשרי
  • 1 כף כמון
  • 2 פרוסות לחם שחור
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס קמח

אופן ההכנה

מכינים קערה גדולה שתכיל את כל המצרכים ומתחילים:

  1. קוצצים את החלק הלבן ומעט מהירוק של הפרסה ומרתיחים עד שנעשה רך. אחרי שהפרסה מתייבשת שמים אותה בקערה.
  2. משרים את הלחם במים סוחטים ושמים בקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הבשר הטחון.
  4. קוצצים דק דק את הבצל, הפטרוזיליה והכרפס ומוסיפים לקערה.
  5.  מוסיפים את כל התבלינים לפי הטעם: 2 כפות מלח, 2 כפות פלפל, 1 כף אבקת מרק עוף וכף כמון
  6. מוסיפים לקערה גם את הקמח ואת הביצים.
  7. לשים את התערובת ומכינים את הקציצות בגודל ובצורה שרוצים. אצלנו בדוכן מכינים בצורה עגולה שקוטרה 3 ס"מ.
  8. מרתיחים שמן במחבת )אפשר לטגן גם בשמן עמוק( ומניחים בזהירות את הקציצות במחבת.
  9. מחכים שישחים, ובתיאבון.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

פרסה

קטגוריות: יריד האוכל