שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון שייק בוקר של יריד האוכל

אין כמו לפתוח את היום בשייק פירות טריים. ארוחת בוקר מלאה ובריאה בכוס אחת.

הכינו לעצמכם שייק מתוק, שלבו את הפירות האהובים עליכם. אפשר כמובן לשחק בכמויות לפי מה שאוהבים.

מרכיבים

  • תותים
  • מנגו
  • בננה
  • 2־ 3 יחידות תמרים
  • 1/3 כוס חלב
  • 3 קוביות קרח

אופן ההכנה

  1. לוקחים כוס וממלאים בה תותים, מנגו ובננה באותה הכמות או לפי הטעם האישי.
  2. מוסיפים חלב עד 1/3 הכוס.
  3. שופכים את תחולת הכוס לבלנדר ומוסיפים את התמרים ואת הקרח.
  4. מערבבים בבלנדר עד שמתקבל שייק נוזלי.

טיפ: התמרים משמשים כממתיק טבעי. אם בכל זאת נחוצה עוד המתקה, אפשר להוסיף עוד תמרים או להשתמש בממתיק אחר כגון סוכר.

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

שייק

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , , , ,