שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון תבשיל חומוס ובורגול של יריד האוכל

תבשיל דרוזי מסורתי. שילוב של גרגירי חומוס רכים עם בורגול בתיבול עדין, מתאים כליווי למנה עיקרית.

מרכיבים

  • 250 גרם בורגול
  • 1 ק"ג חומוס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 בצלים
  • 2 כפות אבקת מרק עוף או להחליף כוס מים אחת בכוס ציר עוף
  • מים

אופן ההכנה

  1. ראשית משרים את גרגירי החומוס במים פושרים כ־ 12 שעות לפני ההכנה.
  2. אחרי ההשריה מבשלים את החומוס במים עד שהגרגרים מתרככים.
  3. חותכים את הבצלים דק ומטגנים בשמן זית עד שמתקבל צבע זהוב.
  4. מוסיפים את גרגירי חומוס המבושל עם מי הבישול לבצל המטוגן ומוסיפים עוד 250 גרם בורגול שטוף שלא עבר השריה.
  5. בוחשים עד רתיחה, ולאחר הרתיחה ממשיכים לבשל עד שהמים כמעט נעלמים

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

דרוז

קטגוריות: יריד האוכל

תגיות: , , , , ,