שעות פתיחה:
  • ה: 12:00 - 20:00
  • ו: 10:00 - 17:00
לנווט למקום באמצעות EasyDizi
צרו קשר עם מנהל היריד
X

צרו קשר עם מנהל היריד

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר - רקע כללי

יריד האוכל עובד בכפוף לחוקי משרד הבריאות, תחת רישיון עסק ובאישור כל גורמי הממשלה הרלוונטיים (משטרה, עירייה, תברואה וכו').
היריד פועל תחת פיקוח של מהנדסי מזון לאורך כל שעות פעילות היריד.

מספר כללים לידיעת אלו המבקשים לפתוח דוכן ביריד האוכל:

אין אפשרות לטגן ביריד האוכל.
חל איסור להפעיל מוצרים הפועלים על גז.
אין אפשרות לייצר/לבשל אוכל ביריד עצמו.
אין אפשרות למכור/להכין/לעבד/לבשל דגים נאים ביריד.
לא ניתן לבשל בבית אוכל ולמכרו ביריד.
בהפעלת הדוכן יש לציית לכל כללי מהנדסי המזון.

שלבי התהליך:

• בכדי להציג ביריד האוכל חובה להציג רישיון עסק/יצרן.

• לאחר העברת המסמך הנ"ל אל הגוף המטפל בדיזנגוף סנטר, נגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון להעמדת דוכן ביריד האוכל.

• תהליך הבקשה אורך זמן מה ויכול לקחת בין שבוע לשבועיים.

• לאחר קבלת הרישיונות המתאימים, רעיון הדוכן מוצג בפני וועדה אשר דנה אם קונספט הדוכן מתאים לתמהיל היריד.

• לאחר הסכמת הוועדה, מגיעים לשלב המחירים ומיקום הדוכן בפגישה עם מנהל היריד.

בהצלחה...









אנא צרף תמונות (של המנות או דוכן):





אם מופיעה כאן תמונה, כתבו את הטקסט שמופיע בתמונה:
[recaptcha id:recaptcha theme:dark]

מתכון קרוקט אסיאתי של יריד האוכל

תוספת מעניינת למנה עיקרית וגם נשנוש מדליק

מרכיבים

1 ק"ג תפוח אדמה קלופים, מבושלים במים ומעוכים
6 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
100 גרם חמאה
150 גרם קמח
1/2 כוס חלב
מלח
פלפל שחור
לציפוי מטוגן
4 ביצים
2 כוסות קמח
חבילת פנקו – פרורי לחם יפניים

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצלים בכף שמן קנולה. לאחר שהזהיבו מוסיפים אותם למחית תפוחי האדמה ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
  2. ממסים את החמאה במחבת ומוסיפים תוך כדי ערבוב 150 גרם קמח. ממשיכים לערבב ומוסיפים גם את החלב. מערבבים היטב ובמהירות כדי שלא ייווצרו גושים, עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מערבבים את מחית תפוחי האדמה יחד עם הרוטב שקיבלנו, משטחים את המלית שהתקבלה בתבנית ומקררים לפחות 4 שעות במקרר.
  4. לפני הטיגון להכין 3 קערות לציפוי:
    • בקערה אחת 4 ביצים טרופות
    • בקערה שנייה 2 כוסות קמח
    • בקערה שלישית פירורי לחם יפניים )פנקו(
  5. יוצרים כדורים מהמלית, טובלים כל אחד בקמח ובביצה ולבסוף בפרורי לחם.
  6. מטגנים בסיר עד שמקבלים גוון שחום ויפה .

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן

קרוקט

קטגוריות: יריד האוכל