הדוכן האיטלקי מציע מנה מיוחדת ושונה, המשדרגת כל ארוחה חלבית. מנה עשירה בטעמי גבינות ועם תוספת סלט בצד, זכינו בארוחה נהדרת וקלה.
מרכיבים
- 300 גרם אורז ריזוטו
- 200 גרם גבינת פרמזן
- 50 גרם גבינת ריקוטה
- 50 גרם גבינת גאודה
- 5 כפות רוטב פסטו
אופן הכנה
- מבשלים את האורז עד שהוא נהיה דביק, מקררים אותו ומוסיפים לו את רוטב הפסטו.
- מערבבים את כל הגבינות בכלי נפרד.
- לוקחים כ־ 150 גרם אורז ויוצרים צורה של כדור. לאחר מכן משטיחים אותו על היד (מומלץ להרטיב את הידיים).
- לקחים 2 כפות מתערובת הגבינות וממלאים בתוך האורז וסוגרים בצורת כדור.
- משמנים תבנית ומניחים את הכדורים בתוכה. שמים כשעתיים בהקפאה.
- לאחר מכן מצפים הכדורים בבלילה של ביצה וקמח ומצפים בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן עמוק עד שהכדורים מזהיבים.
טיפ: טעים גם עם רוטב טריאקי
רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו כאן